Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po komunismu mi smutno není. Snažím se ale,pokut je to vůbec možné být objektivní. Po válce se musela vybudovat republika,postavit přehrady,hutě ,doly atd.tak nebylo možné dát vše do mezd jako nyní. Některé věci byly dobré. Např. Byly velmi podporované rodiny s dětmi,při stavbě domu dělaly nenávratné půjčky až třetinu rozpočtu. Já postavil za 210 tisíc,80 t. byly nenávratné půjčky. Komunisté dokázali to,že cikáni chodili do práce,v noci se museli vyspat tak nedělali hluk. Také mne zaráží to,proč máme v Česku 4 sebevraždy denně,1500 ročně. Tři krát vice lidí si vezme k život vlastím rozhodnutím než zemře na silnici a jsme v tom na předním místě na světě. To o tom ,že se mají dobře nevypovídá.

10 2
možnosti
Foto

Ještě k těm přídavkům na děti. Měli to velmi dobře nastavené. Přídavky dostal jen živitel rodiny který chodil do práce. Stačila jedna neomluvena směna a byl jste bez přídavků. Nehrozilo,že někdo bude plodit děti a nepracovat.

4 0
možnosti

P53e90t53r 88B50u84r48i20a91n

11. 9. 2017 14:43

Paní Juráková,

na vašem příspěvku je pravdivý pouze ten nadpis.

5 10
možnosti

Pravdu měl Ludvík Vaculík, když řekl, že 41 let komunismu zničilo lidem mysl.

7 2
možnosti

Žijeme si tisíckrát lépe než za komunistů, kdo tvrdí opak, je flákač nebo lhář.

16 6
možnosti
Foto

Nezdá se, že uherák dnes byl tisíckrát lepší než za komunistů, spíše naopak, tehdy byl vzácnější.

3 3
možnosti

No, souhlasím s tím, že Babiš se často uchyloval k nechutnému populismu...

Méně s tím, dělat ze Zemana s jeho motorikou alkoholika ...to je ve skutečnosti také jenom takový antizemanovský populismus.. (přitom Zeman se dá férověji kritizovat za konkrétní skutky a chování)

Jen moc nechápu, jak nějaký populismus souvisí s nostalgií po komunismu. Populismus přece existuje všude po světě. Pravda, více asi v zemích, kde voliči ještě nejsou tak vyspělí a nemají dlouhodobě konzistentní názory. Takže to může být tím, že tu byla ta komunistická pauza v přirozeném politickém vývoji.. Ale to už je skoro 30 let..

0 0
možnosti

Myslim, ze jeste ziji dva muzi, kterym tenkrat bylo lip.

0 2
možnosti

J64i41ř42í 40G36a59n70o

11. 9. 2017 11:50

Vážená paní, naprosto s vámi souhlasím. Je to dobře a hlavně jasně a jednoduše napsané. Doufám, že voliči Babiše se nad sebou zamyslí, zda mu ten hlas dají nebo ne. Doufám v jejich procitnutí. Zatím nevěřím, že je 25% voličů, kteří budou Babiše volit. Jestli ano, pak si ho zasloužíme. Pravda je, že jeho voliči to odnesou nejvíce - jsou to prostí lidé, kteří nic nechtějí chápat a nechtějí ani myslet. Ti ostatní si budou muset nějak poradit - a poradí si. Takže se na volby docela těším.

5 6
možnosti

Nejde o procitnutí, ale když ostatní strany jsou daleko horší...

5 2
možnosti

Tahle věta má, ale dvě roviny. Naprosto sní souhlasím z důvodů které nepíšete. Zde jsou moje důvody byl jsem mladý, krásný, bezstarostný, zdravý atd. Druhá rovina je ta co popisuje a s tou musím souhlasit.

2 0
možnosti
Foto

Karma a souhlas téměř se vším. Jen si myslím, že na mladé už Zeman nezabírá a staří ho už zčásti prokoukli. Mladí lidé jsou dnes mnohem víc Evropané, než moje generace, a to je velká naděje pro naši budoucnost.

13 5
možnosti

Ba, vsichni jsme z jednoho cinzaku v udoli pod strani s nekolika peknymi vilkami obklopenymi plotem porostlym brectanem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1234x
Pracuji doma na své zahradě a starám se o drůbež. Ráda fotím, nejraději zvířata a přírodu.

Seznam rubrik